Tyxo.bg counter
Келтски хороскоп
Ябълка

25 юни до 4 юли и  23 декември до 1 януари
Хората от зодия Ябълка са една уникална комбинация от чувственост, верни инстинкти, наивност, прозорливост, интелект, обидчивост.  Всичко това прави животът им доста сложен и те самите се изморяват понякога от собствените си противоречия.
Те трудно успяват да овладеят присъщото им безпокойство, постоянно се тормозят от въображаеми заплахи. Винаги нещо ги тревожи и често стават досадни на околните със своята мнителност.

Ябълка - продължава
 
Бреза

24 юни
Това са хора с капризен, мечтателен и безгрижен характер. Не рядко те живеят в света на мечтите. Независимо, че понякога Брезите проявяват безотговорност към близките си, отлично знаят, че могат да черпят сили от семейството си и по тази причина, когато успеят да го създадат, то е на първо място в стойностната им система.
Могат да изградят и значителна кариера, ако развият това, което природата им е дала, а то е творческа фантазия, наблюдателност.

Бреза - продължава
 
Смокиня

14 юни до 23 юни и 12 декември до 21 декември
Хората от тази зодия са изключително наблюдателни, което им позволява бързо да анализират дори най-критичната ситуация.  За тях няма „не мога”, те се справят и с най-трудните ситуации. Представителите на зодия Смокиня са умни, находчиви, но понякога прекалено амбициозни. Те не обичат да са подчинени, поради което обикновено започват самостоятелен бизнес.

Смокиня - продължава
 
Габър

4 юни до 13 юни и 2 декември до 11 декември
Хората от зодия Габър са весели, безгрижни и понякога твърде бъбриви. Те са много чаровни и по рождение знаят как да използват вродения си чар. За тях е характерно, че имат силно развито чувство за дълг, притежават и огромна енергия, но им липсва инициативност. Когато предприемат нещо, без да размислят, обикновено се провалят, а и мисленето не е най-силната им страна. От представителите на тази зодия успяват само тези, които следват един добър организатор и се учат от него.

Габър - продължава
 
Ясен

25 май до 3 юни и 22 ноември и 1 декември
Хората от тази зодия често водят двойствен живот, но смятат това за абсолютно нормално. Те редовно не знаят какво искат, но са наясно какво не искат. Представителите на зодията трудно вземат решения, а опитите им да се реализират професионално често завършват с неуспех. Причината за неудачите се крие в самите тях, тъй като имат „таланта" да отблъскват колегите си с типичното си безволие, стигащо до пълно безразличие.

Ясен - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 3 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68