Tyxo.bg counter
Келтски хороскоп
Кестен

15 май до 24 май и 12 ноември до 21 ноември
Хората от зодия Кестен търпят значителни промени с възрастта. Характерът им се променя в положителна насока. През ранните си години те са твърде стеснителни и сдържани, но по-късно стават решителни, отлично организирани, не се боят да поемат риск, никаква провокация не може да ги уплаши. Те знаят добре какво и защо правят, винаги вървят напред и съответно получават заслужена награда от съдбата.

Кестен - продължава
 
Топола

1 май до 14 май; 5 август до 13 август и 4 февруари до 8 февруари
Хората от зодия Топола са чувствителни, благородни, с добре развито шесто чувство. На външен вид са грациозни, стига да се научат да се обличат с финес. В ранната си младост те живеят твърде безразсъдно, но по-късно се укротяват, помъдряват и често дават правилни съвети на младите. С Топола не се живее лесно, но никой не може да се похвали, че се отнася към тях с безразличие. Хората или са им приятели, или врагове.

Топола - продължава
 
Орех

21 април до 30 април и 24 октомври до 2 ноември
Това са хора с изключителна доброта и щедрост, а от друга страна са решителни и амбициозни. Типично за тях е, че се отнасят добронамерено към другите, стремят се да разбират техните проблеми и са готови да помогнат, с каквото могат. Има моменти, когато хората от зодия Орех са значително пресметливи и хитри, но това е само когато се наложи да постигат своите целите, а някой им пречи по некоректен начин. Тогава Орехът показва на какво е способен, за да преодолее трудностите и да докаже на противника, че може да „му смачка фасона”.

Орех - продължава
 
Клен

11 април до 20 април и 14 октомври до 23 октомври
Хората от зодия Клен са надарени с изключителна интуиция и прозорливост. Те умеят да преценяват всички около себе си и да вникват в проблемите бързо. Първоначално създават впечатление за скромност и сдържаност по отношение на личните си желания, но всъщност са в голяма степен себелюбиви и страдат, ако околните не им се възхищават и не показват, че ги ценят достатъчно. Кленовете обичат да разговарят с приятели, но стават прекалено бъбриви през пролетния сезон.

Клен - продължава
 
Калина

1 април до 10 април и 4 октомври до 13 октомври
Към тази зодия принадлежат хора, които привидно изглеждат крехки и лесно уязвими психически, но всъщност притежават значително силен характер. Те умеят да се справят с трудности и да побеждават в житейски битки. Техен недостатък е склонността да критикуват всички и всичко. Обичат да недоволстват и това понякога кара хората да ги избягват.
В любовта представителите на зодията се държат малко странно.

Калина - продължава
 
More Articles...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 4 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68