Tyxo.bg counter
Келтски хороскоп
Бор

24 август до 2 септември и 19 февруари до 28 (29) февруари
Това са хора, които притежават своеобразен чар и изискани маниери. Обикновено са с добро възпитание, което ги прави приятни за околните. Хората от зодия Бор не оставят нищо на случайността, когато това засяга техния авторитет. Те държат на мнението на околните и не обичат да развалят изградения си имидж.

Бор - продължава
 
Кедър

14 август до 23 август и 9 февруари до 18 февруари
Представителите на зодия Кедър имат таланта да създават една великолепна атмосфера около себе си. С тях не може да се скучае, защото те обичат разнообразието и винаги намират начин да направят живота интересен.  Притежават дарбата да създават приятно настроение, да развеселяват,  да вдъхнат оптимизъм у другите. Добри професионалисти са, умеят да работят в екип. Понякога допускат грешката да подценят някого, но бързо проумяват, че са сгрешили и правят опити за помирение.

Кедър - продължава
 
Кипарис

26 юли до 4 август и 25 януари до 3 февруари
Представителите на зодия Кипарис винаги правят впечатление на околните. Те просто не остават незабелязани, защото са надарени  с разнообразни таланти и приятна външност. На тях самите много им харесва  да са обект на внимание и полагат искрено усилия да печелят симпатии, а им се иска симпатиите да прераснат във възхищение. Положителното е случая е, че не правят демонстрации на способностите си, не натрапват на хората агресивно ума и доброто си самочувствие.

Кипарис - продължава
 
Бряст

15 юли  до 25 юли и 12 януари до 24 януари
Представителите на зодия Бряст са много чаровни, а това е причина хората да им правят често компромиси. Те нерядко са деспотични, капризни, проявяват студенина и високомерие. Имат склонност да подценяват хората около себе си. Единствено физическата им привлекателност ги спасява от опасността да си спечелят врагове.
Зад привидното самоуверено поведение се крие не нещо друго, а страх от изоставяне. Без да имат основателна причина за подобни тревоги, Брястовете живеят постоянно с мисълта, че ще бъдат пренебрегнати от любимите си хора.

Бряст - продължава
 
Ела

5 юли до 14 юли и 2 януари до 11 януари
Представителите на зодия Ела изглеждат прекалено самоуверени, създават впечатление на кариеристи, но зад това им поведение се крие личност с нежно и чувствително сърце. Те просто се страхуват да не покажат своите слабости пред околните. Често излъчват усещане за самота, но това впечатление се създава поради умението им да се изолират от всичко, което им се струва дребнаво. В живота рядко са самотни, но и това не обичат да показват пред другите хора.

Ела - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>

Page 2 of 5

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68