Tyxo.bg counter
Интересно
Кое цвете сте според зодията 4

Козирог – Пасифлора

Пасифлората притежава особена индивидуалност, както и представителите на знака Козирог. Целеустремени, упорити, надарени с много положителни качества, хората от тази зодия обичат да са винаги в центъра на вниманието и да изказват своето мнение, но почти никога не говорят за чувствата си. Не споделяйки какво ги измъчва, те често проявяват мнителност и се затварят в себе си. Спасяват се с много работа, която вършат прецизно. На тях със сигурност може да се разчита. Готови са да помагат на всеки, държат на думата си, но често са твърде консервативни и новостите ги плашат. Обикновено са много спестовни, материалните неща имат голяма стойност за тях и това често настройва околните негативно. Ако не им искате пари на заем, Козирозите могат да са отлични приятели, чиято помощ е безценна.

 

Кое цвете сте според зодията 4 - продължава
 
Кое цвете сте според зодията 3

Везни – Теменуга

Теменугите са красиви и приветливи цветя, каквито са и представителите на зодия Везни. Мечтателни, отзивчиви, открити, представителите на знак Везни са твърде привлекателни за всички. Понякога е трудно да се определи с какво точно те привличат хората. Когато в една компания възникнат спорове, Везните са тези, които омиротворяват всички. Справедливостта им е пословична и затова всички им вярват, когато са в ролята на арбитри. Но като теменугите те са прекалено чувствителни и често проявяват нерешителност и прекалена предпазливост. Истината е, че не държат на обещанията си достатъчно, не защото искат да измамят някого, а поради своята несериозност. Нужен им е по-голям самоконтрол, за да доведат докрай целите си.

 

 

Кое цвете сте според зодията 3 - продължава
 
Кое цвете сте според зодията 2

Рак – Роза

Розата е символ на любов и нежност. Подобно на това изящно цвете хората от зодия Рак са носители на много положителни качества. Те са чувствителни, внимателни към околните. Очарованието им е голямо и е удоволствие да се общува с тях. Имат силна интуиция и е трудно да бъдат излъгани. Тяхната сантименталност ги подтиква да бъдат безкрайно привързани към близки и приятели. Проявяват духовна щедрост към хората, които обичат, но не е желателно да измамите доверието им. Тогава се затварят себе си и просто ви игнорират, макар че никога няма да изрекат обидна дума. Винаги може да се разчита на представителите на знака Рак, когато става дума за морална подкрепа. Никога не си въобразявайте, че са слаби по характер, защото ще бъдете изненадани – с безкрайна упоритост те постигат целите си.

 

Кое цвете сте според зодията 2 - продължава
 
Кое цвете сте според зодията

Овен – Ирис (Перуника)

Подобно на цветето Ирис хората от тази зодия се отличават с красота, изисканост, любов към изящното, но могат да бъдат и леко недодялани в поведението си. За тях е характерна страст, която влагат във всичко, което вършат. Но страстите им както бързо пламват, така и бързо гаснат. Винаги бързат да се втурнат в ново приключение. Това понякога носи и много негативи - оставят недовършени дела, губят доверието на околните. Добре ще е да са сред хора, които са по-последователни, дори леко консервативни.

 

 

Кое цвете сте според зодията -продължава
 
2018 – година на Жълтото земно куче

Според китайския хороскоп 2018 година започва на 16 февруари, когато е второто новолуние след зимното слънцестоене.  Това е годината на Жълтото куче, което ще властва до 4 февруари на 2019 г. Периодът ще бъде под властта на стихията Земя.  Земният елемент ще засилва възможността на хората да анализират, ще пробужда у тях любознателност и ще им дава възможност да преодоляват по-леко собствените си притеснения и страхове. Земята е пряко свързана с жълтия цвят, който е символ на енергията на Слънцето. Той е носител на позитивност, жизненост, последователност.  По тази причина Жълтото земно куче се отличава с много интересни и положителни качества.
Известно е, че кучетата са умни, предани, обичат да се вслушват в другите. Те са силно интуитивни, а на тяхната безкористност може да се доверите абсолютно. Не си въобразявайте обаче, че не могат да възникнат проблеми – кучетата помнят дълго предателството, не го прощават и макар че по принцип не са отмъстителни, никога няма да ви приемат вече с доверие. Те могат да страдат, че спрямо тях е извършена несправедливост, но са горди създания и много трудно преодоляват тези си чувства. Въпреки всичко съхраняват своя оптимизъм и вяра, че всичко ще се подреди правилно. Да се борите с този им оптимистичен светоглед просто няма смисъл.

2018 – година на Жълтото земно куче - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 51

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68