Tyxo.bg counter
Интересно
Десет най-чести кошмара в съня - 2 част

Вижте: Първите пет кошмара

6. Падане на зъби
Ако човек сънува, че му падат зъби, значи той чувства, че не се справя със задачи, които са му възложени. Подобни кошмари подсказват неувереност в социалното общуване, страх да не се изложи пред другите, съзнание за недостатъчен професионализъм в дадена област. Кошмарът може да подсказва и ниско самочувствие по отношение на физическата даденост на човека.

Десет най-чести кошмара в съня - 2 част - продължава
 
Десет най-чести кошмара в съня

Писателката Diane Brand години наред се занимава с изучаване на сънищата. Според нея съзнанието се опитва да възстанови вътрешния емоционален баланс на човека чрез сънищата.
Кои са най-честите и най-кошмарните сънища на хората?
1. За болести и ситуации, свързани със здравето.
Такива сънища се присънват, когато човекът се страхува от новости, които предстоят в живота му. Могат да означават и страх пред някои болести, провал на дълго градени планове. Много рядко сънят може да означава, че човек вече е носител на определена болест, но не знае това.

2. Нападение и нараняване.
Подобен сън подсказва, че човекът се страхува от други хора. Най-вероятно това е страх от критика,  страх от неспособност да се впише в ново среда. Понякога сънят подсказва страх от евентуално насилие.
За да се разтълкува правилно подобен сън, трябва да се познава живота на сънуващия добре.

Десет най-чести кошмара в съня - продължава
 
Честита 2013!

Честита 2013 година!


Бъдете здрави, бъдете мъдри, бъдете добри!


Всеки миг от годината да ви носи радост и щастие!

 
Какво предвещава годината на Змията - 2013

Според източния календар 2013 година е под знака на ЗмиятаГодината на Змията ще настъпи на 10 февруари 2013 и ще продължи до 31 януари 2014 г. Според китайския зодиак това е шестият знак, название Ши. Според западния зодиак съответствието е Дева.
На годината на Змията съответстват черният, небесносиният и зеленият цвят. Стихията е вода, а това означава динамика, изменчивост. Черният цвят символизира Космоса. Талисманът на 2013 е Черната водна Змия. Черната водна Змия носи неочаквани промени, нестабилност. Тя обаче е много мъдра и разсъдителна. Може да бъде търпелива, а може да е стремителна и опасна. Мъдростта й е доминираща черта, което подсказва, че за да са успешни начинанията на всеки през 2013, то трябва да са добре планирани и съобразени с всички обстоятелства, от които зависи развитието им. Същевременно не бива да се допуска излишно забавяне при осъществяване на плановете. За всяко нещо е нужно да се открие точното време, точните хора за изпълнение, да се предвидят резултатите. Това обаче не означава, че не могат да се поемат рискове. Напротив – добре пресметнатият риск е по вкуса на покровителката на годината.

Какво предвещава годината на Змията - 2013 - продължава
 
Наближава годината на Змията - 2013

Има време до настъпването на 2013 година, но добрите домакини вече обмислят новогодишната трапеза. Тъй като идващата година според китайския календар е година на Змията, може да ви хрумне някоя идея, свързана с традициите на източните народи.
Според тях Змията е любителка на необичайни ястия и деликатеси, но всичко трябва да е приготвено и поднесено с голям финес. Колкото по-голяма е фантазията, толкова по-доволна е Змията. Но помнете, че тя ненавижда кича! И всички продукти трябва да са пресни, макар и да не е задължително да са екзотични.
Желателно е на трапезата да има риба и морски дарове - хапки, салати, горещи рибни ястия. Направо е задължителен хайверът, защото той символизира благосъстоянието в дома.

Наближава годината на Змията - 2013 - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 51

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68