Tyxo.bg counter
Интересно
Внимавайте с наказанията на децата

Психолози от Плимутския университет са провели изследвания в Саудитска Арабия, където телесните наказания се смятат за приемливи с 250 здрави възрастни човека. Доброволците трябвало да отговарят на въпроси дали като малки са подлагани на физически наказания и оскърбления. После учените сравнили резултатите с отговорите, получени от 450 души, имащи сърдечни заболявания, астма и онкологични заболявания.
Ръководителят на изследването Майкъл Хайленд обобщава: „ Стресът, преживян в детството, довежда по-късно до изменения в организма и създава дългосрочни  последици за цялото общество”.

Внимавайте с наказанията на децата - продължава
 
Зодията на детето и игрите му – 3 част

Стрелец
Детето Стрелец се чувства най-добре сред природата. Намерете хубаво кътче и го оставете на спокойствие, а ако наблизо има и някое животинче, просто нямате проблеми. Само после да не се окажете с таралеж в хола, или някое бездомно коте, прибрано в банята ви.
Тези деца обичат да карат велосипед, да се борят с някого, да се състезават. Не са поклонници на колективните спортове, макар че добре се справят и в отборна игра. Обичат и водата, но ако се опитате да ги ангажирате да полеят цветята, това изведнъж се превръща в досадна тежка работа за тях.

Зодията на детето и игрите му – 3 част - продължава
 
Зодията на детето и игрите му – 2 част

Лъв
За детето Лъв са любими всички игри, в които то може да бъде победител. Обожава да играе баскетбол, тенис, бадминтон, а ако му се отдаде да победи, няма насищане. Лошото е, че преследва винаги победата и ако не успее да я спечели, страда жестоко. За разлика от Рака, който се наслаждава първо на играта, а после на победата, малките Лъвове са способни веднага да се разсърдят, щом загубят. Тези деца обичат да карат велосипед, да рисуват и да четат, но помнете, че трябва да избирате книжки с ярки  картинки и приключенски сюжети. Не карайте детето Лъв да реди домино или кубчета, за него това е скучно.

Зодията на детето и игрите му – 2 част - продължава
 
Зодията на детето и игрите му

Овен
Ако вашето дете е зодия Овен , то ще изпитва необходимост да насочва своята енергия в различни посоки. За него е добре да играе футбол, баскетбол, да се надбягва с други деца; да кара велосипед. Игрите и играчките му трябва да са атрактивни, да го увличат и да задоволяват състезателния му дух. Такова дете не се плаши от трудности и конкуренция. За него не са привлекателни игри, които изискват търпение, но трябва да го приучавате и към това. Не е трудно – само измислете как да представите всичко като състезание.

Зодията на детето и игрите му - продължава
 
Уникална колекция по случай годината на Змията - 2013

Фирмата  Estee Lauder пусна невероятна лимитирана серия от пудриери със зодиакални знаци по случай годината на Змията. На всяка уникална пудриера има знак на съответната зодия, а допълнителен финес придават кристалите  Swarovski. В колекцията има и такива пудриери, чиято украса имитира змийска кожа.

Уникална колекция по случай годината на Змията - 2013
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 7 of 51

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68