Tyxo.bg counter
Интересно
Подарък според зодията – трета част

Виж: Първа и Втора част

СТРЕЛЕЦ
Избирате ли подарък за Стрелец, ще трябва да проявите много фантазия и находчивост. Първо запомнете, че не трябва да си помисляте даже за кухненски прибори и за битова техника. Забравете даже и за компютър, фотоапарат, мобилен телефон. Стрелецът вече си го е купил. Стрелците обичат да се сдобиват с най-новите модели, така че сигурно сте изпреварени, когато става дума за технически новости. Ако се сетите колко много обичат пътешествията, може да се улесните при избора. Екскурзия, двудневен уикенд, спортни пособия, карта за процедури в SPA център – чудесно. Книга също ще бъде чудесен подарък, но трябва да познавате особения читателски вкус на хората от тази зодия. Без да се вживявате много, помислете и за опаковката или по-скоро за начина, по който ще поднесете подаръка.

Подарък според зодията – трета част - продължава
 
Подарък според зодията – втора част

Виж: Първа част
ЛЪВ
Всички знаят, че Лъвът е царят на зверовете. И подаръкът трябва да е като за цар! Още повече, че хората от тази зодия обичат разкоша. Изберете нещо изискано, скъпо и впечатляващо. Лъвовете обичат зрелищността – опаковката трябва да ги впечатли не по-малко  от самия подарък. Пък ако им подарите скъпата вещ така, че всички да видят колко са почетени, направо ще им направите огромно удоволствие. Помнете, че за Лъва са подходящи подаръци с висока цена и да са предимно за неговите удоволствия – скъпа бутилка шампанско, уникален часовник, впечатляващ накит, маркова чанта за дамите. Може и картина, но трябва да е от прочут художник. За вас ще е истинско удоволствие да наблюдавате как Лъвът демонстрира подаръка си, ако го хареса, как показва на околните колко е почетен, как за него е избрано нещо уникално. Все пак си е малко сноб, нищо че минава за цар!

Подарък според зодията – втора част - продължава
 
Подарък според зодията

Остава малко време до празниците Коледа и Нова година и вие може би се чудите какви подаръци да подарите на хората, които обичате. Астролозите предлагат да избирате подаръци според знаците на зодиака. Така няма да сгрешите и наистина ще зарадвате близките си.

ОВЕН
Подаръкът трябва да е впечатляващ, весел, ярък, да вдъхва жизнерадост. Не подарявайте практични вещи, те не се ценят от буйния Овен. Той ще се зарадва повече на нещо, което може и да няма никаква практична стойност, но ще е забавно и красиво. Задължителна е красивата опаковка. Овните обичат животните, така че котенце, кученце, хамстер – ще бъде голяма радост. Само съобразявайте, че това са подаръци за възрастни. Ако избирате за дете – предпочетете плюшена играчка – все пак целта не е да създавате проблеми на родителите. Нестандартни забавни предмети също са подходящи подаръци за Овен. Важно е да създадете положителни емоции. И не се ръководете от паричната стойност при избора си.

Подарък според зодията - продължава
 
Jukusui-kun спира хъркането

Мъжът ви хърка и ви пречи да спите? Купете му Jukusui-kun и спете спокойно. Ако се чудите за какво става дума, това е новото изобретение на японските учени - бяло плюшено мече с меко коремче, което се ползва за възглавница. Симпатичният мечо всъщност улавя чрез специални сензори нивото на шум в стаята и когато "залови" нарушителя на тишината, вдига лапата си и го побутва по челото. Целта е хъркащият да се обърне настрани и да млъкне.

Jukusui-kun спира хъркането - продължава
 
Нашите страхове

Психолозите смятат, че 80% от хората имат различни фобии. В това няма нищо страшно, защото страхът е напълно естествена реакция на човека спрямо опасностите. Стига да не ви се привиждат опасности там, където ги няма!

Можете да проверите себе си.
Прочетете предложенията внимателно и изберете най-точния за вас отговор, но не се замисляйте дълго, а отговаряйте бързо (по инстинкт).
Точкуване според отговора:
Винаги – 1 точка
Често – 2 точки
Понякога – 3 точки
Никога –  4 точки
Сумирайте точките, след като отговорите на всички въпроси.

Въпроси
1. Често ли изпитвате удоволствие?

2. Бързо ли се уморявате?

3. Лесно ли можете да заплачете?

Нашите страхове - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 50

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68