Tyxo.bg counter
Интересно
2016 - година на Огнената маймуна

Новата 2016 година ще бъде под знака на Червената огнена маймуна. Според източния календар нейното начало е на 8 февруари, а краят на 28 януари 2017. Но никога не е лошо човек да е наясно предварително с бъдещето.
До 8 февруари можем да си създадем нагласа, че предстои една твърде разнообразна и динамична година.
Маймуната е едно непредсказуемо, умно и твърде изобретателно животно, което може да бъде творец с богата фантазия, но е и стихиен разрушител. Тази двойнственост е типична както за характера ?, така и за поведението. 
Именно тези характеристики дават облик и на годините (1956, 1968, 1980, 1992, 2004), белязани от знака на маймуната. През 2016 година трябва да се действа решително, независимо, че понякога шансовете за успех няма да изглеждат големи според предварителните разчети. Не бива да се забравя, че ако бъде пропуснат точния момент, колкото и да са обмислени плановете, провалът е неизбежен. Това не означава да се действа неразумно. Напротив - хладнокръвното и бързо мислене ще са предпоставка за правилните избори.
Не забравяйте, че маймуната може да бъде пакостлива, нахална и дори себична и ако усетите как в даден момент се доближавате до нейния отрицателен свят, бързо реагирайте и потушете желанията си да навредите на някого.  Подтиснете егоизма си и дайте възможност на доброто у себе си да надделее.

2016 - година на Огнената маймуна - продължава
 
Как да посрещнем годината на Синята дървена Коза (Овца)

Според Източния календар 2015 е година на Синята дървена Коза (Овца). Това от своя страна означава, че е добре да я посрещнете сред природата, а не в градски условия. Можете да отидете в планината, на село, на вилата. Колкото по-близо сте до природата, толкова по-добре.
Ако трябва да прекарате празника в града, не се стремете да сте в луксозни и скъпи заведения, защото това няма да се хареса на Синята дървена Коза. Останете в дома си, поканете близки родственици и добри приятели, създайте уют и спокойствие. Само запомнете, че спокойствие не означава да гледате телевизия. Това ще е скучно. Трябва да се погрижите за забавления, защото Козата не понася скуката. Тя е динамична, дейна.

Наложително е да се постараете за трапезата. Тя трябва да е богато украсена, но с много вкус. Естествено е покривката и салфетките да са изискани, най-добре ще е да са ленени и да бъдат с красиви декорации в син цвят.
Съдовете – чаши, чинии, купички – да са фини, без прекалено много шарки по тях.

Как да посрещнем годината на Синята дървена Коза (Овца) - продължава
 
Зодии и футболни звезди - 2

 

Еден Азар
Роден е под знака Козирог - 7 януари 1991 г., Ла Лувиер, Белгия.

 

 

 

Зодии и футболни звезди - 2 - продължава
 
Зодии и футболни звезди

Мнозина твърдят, че футболът е спорт, който се отдава на определени зодии. Практиката показва, че от всяка зодия има прочути футболни звезди.

 

 

Роналдо де Ассис Морейра или Роналдиньо
Роден е под знака Овен - 21 март 1980 г., Бразилия.

 

 

 

Зодии и футболни звезди - продължава
 
Най-подходящо яйце за зодията ви

Овен - червено яйце, може с леко кафеникав отенък.

Телец -  жълто яйце с наситен цвят.

Близнаци - жълто-зелен цвят, вариации на зеленото.

Рак - яйце с нежни и фини рисунки, може във всякакъв цвят, но не прекалено интензивен.

Лъв - златист, златисто жълт, може с ефекти на мрамор.

Дева - цветът не е от голямо значение, но украсата трябва да е фина.

Най-подходящо яйце за зодията ви - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 51

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68