Tyxo.bg counter
Персийски хороскоп
Персийски хороскоп – Камила

27.12 – 24.01
На тези, които са родени под знак Камила от Персийския хороскоп, можете да се доверите изцяло. Те са хора на честта и няма да ви измамят, независимо в какви отношения сте с тях. Постоянни и трудолюбиви, могат да бъдат твърдоглави и неотстъпчиви. До известна степен са авантюристи, но поради голямата си интелигентност не стигат до крайности.

Персийски хороскоп – Камила - продължава
 
Персийски хороскоп – Елен

29. 11 – 26.12
Родените под знака на Елена са високоинтелигентни хора, които обичат да обмислят всичко в детайли, преди да предприемат важна крачка. Те са много последователни и упорити при преследване на целите си. Фактът, че нямат комплекси, работи в тяхна полза – могат да оценят бързо полезно мнение; ако им се предложи нещо по-рационално, бързо откриват ползите от него и не им пречи да го използват. Не страдат от самовлюбеност, макар че имат висока оценка за себе си.

Персийски хороскоп – Елен - продължава
 
Персийски хороскоп – Петел

01.11 – 28.11
Представителите на знака Петел се отличават с  енергичност и голям авторитет. Те са силни хора и обикновено не понасят да им се противоречи. С течение на времето се научават да контролират своя властен характер, което обаче не означава, че се отказват от това, което възнамеряват да сторят. Петелът може да пожертва всичко, но само за най-близките си хора. На останалите помага, ако реши, че това си струва, защото той има много вярна оценка за хората.

Персийски хороскоп – Петел
 
Персийски хороскоп – Гарван

04.10 – 31.10
Гарванът е един от най-странните знаци на Персийския хороскоп. Около него витае някаква мистичност и околните я усещат много осезателно. Това са хора, надарени с голяма любознателност, проникновение и странни интереси. За тях  духовното е нещо, което ги привлича и вълнува. Ако видите човек, който внимателно се взира във вас, нищо чудно да е Гарван. Той се опитва да прозре вашата същност, като в същото време не му е нужно дори да поговорите на най-незначителни теми.

Персийски хороскоп – Гарван - продължава
 
Персийски хороскоп - Кон

05.09 – 03.10
Под знака на Коня обикновено се раждат физически красиви и привлекателни хора. Те омайват противоположния пол, но трудно задържат партньорите си. Най-често сами са виновни за неудачите в семейството и интимните си приятелства. Тъй като са много големи авантюристи, не обичат да са на едно място, все са недоволни от нещо, все мечтаят за по-интересни преживявания.

Персийски хороскоп - Кон - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 1 of 3

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68