Tyxo.bg counter
Персийски хороскоп
Персийски хороскоп – Таралеж

21.03 - 17.04
Представителите на този знак, са твърде противоречиви личности. Те са много недоверчиви, недостъпни, предпазливи и обикновено трудно може да се прозре как се отнасят към другия. Същевременно могат да бъдат много толерантни и нежни, ако някой спечели доверието им, но дори тогава предпочитат да не показват емоциите си открито. От хората очакват добро отношение и това е повод често да се разочароват – не можеш да искаш, когато не си показал своята добронамереност, но Tаралежите често не разбират това.
Тези хора са изключително работоспособни и довеждат докрай започнатото. Ако са разочаровани от любовта, те се посвещават изцяло на работата си или си намират хоби, което да запълва празнотата в интимния им живот.

Персийски хороскоп – Таралеж - продължава
 
Персийски хороскоп – Делфин

25. 02 - 20. 03
Представителите на знака Делфин много често са любимци на всички, понякога заради многото си положителни качества, а понякога просто „така” - без да са направили нищо – печелят симпатии.
Делфините са много мили, обичливи, стараят се да са полезни и то съвсем безкористно. Не се интересуват от трупане на пари, но харесват парите, защото знаят, че те могат да им осигурят един приятен живот, а и са средство, с което могат да помогнат на останалите. Тези хора не са от най-работливите, но това обикновено им се прощава.

Персийски хороскоп – Делфин - продължава
 
Персийски хороскоп – Куче

25. 01 - 24. 02
Хората, родени под знака Куче, не се отличават с голяма амбициозност. Те твърде много обичат спокойствието и се стараят да си го осигурят. Не са много контактни и им харесва да живеят в своя свят. Когато обаче попаднат в компания, която им се нрави, успешно се вписват в нея, могат дори да бъдат забавни и да спечелят симпатиите на всички, защото са честни и открити, не обичат да интригантстват.

Персийски хороскоп – Куче - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 3 of 3

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68