Tyxo.bg counter
Персийски хороскоп
Персийски хороскоп - Прасе

08.08 - 04.09.
Представителите на този знак са много трудолюбиви хора, които обичат да помагат на другите безкористно. Те са много постоянни, когато си поставят нещо за цел. А осъзнаят ли, че делото им е полезно за голяма част от обществото, са способни на подвизи. Отличават се не само с упоритост, а и почтеност. С тях можете да споделите тайни, да разчитате на дискретност и съответно - на добър съвет.
Много рядко тези хора могат да постъпят безотговорно, макар че и това се случва. После съжаляват за подобна постъпка и се стремят да поправят грешката си.

Персийски хороскоп - Прасе - продължава
 
Персийски хороскоп – Орел

11.07 – 07.08
Силни, властни, с отлично здраве – това са основните характеристика на хората от този знак на Перскийския хороскоп. Те са много волеви и способни и това съчетание им помага да се издигнат в обществото, да завоюват значителни постове в кариерата си и да се радват на всеобщо уважение. Имат много идеи, но обикновено намират други за изпълнители. Смятат, че не могат да си губят времето с детайли, държат обаче всичко под контрол. Високата им интелигентност позволява да се занимават с много неща наведнъж, без да изпускат нищо от властта си.

Персийски хороскоп – Орел - продължава
 
Персийски хороскоп – Бобър

13.06 – 10.07
Представителите на този знак са много отговорни хора, които постоянно контролират поведението си, помагат на близките и приятелите си. Те имат много симпатизанти и приятели, лесно контактуват с всички. Изключително сръчни и работливи са. Отличават се и с разумна спестовност и затова на старини живеят спокойно и не им липсват средства. Бобрите са мъдри и разсъдителни, смели са, но не поемат излишни рискове. Твърде бързо вникват в същността на ситуациите около себе си и реагират адекватно.

Персийски хороскоп – Бобър - продължава
 
Персийски хороскоп – Златен заек

16.05 – 12.06
Представителите на знака са изключително дейни и енергични хора. Те винаги са заети с нещо. Ако нямат работа, се занимават със спорт, посещават изложби, музей, приятелски сбирки. Лесно се приобщават, намират начин да се разберат с всеки. Любопитството им е голямо и това понякога им създава проблеми, защото обичат да се месят в чуждите дела.
Представителите на знака Златен заек са и значително непостоянни, твърде често капризничат без повод. Не са достатъчно точни в отношенията си с хората и по тази причина често техни симпатизанти се отдръпват или оттеглят доверието си спрямо тях.

Персийски хороскоп – Златен заек - продължава
 
Персийски хороскоп – Слон

18.04 - 15. 05
Подобно на животното Слон от Персийския хороскоп, под чието покровителство са, тези хора са бавни, но изключително упорити и системни в действията си. Те са интелигентни, гледат на света реалистично, трудностите не ги плашат. Обикновено са настроени приятелски към всички, но гневът им е страшен, когато нещо ги изкара извън релси. Те не обичат конфликтите и се стараят да не се забъркват в дребнави битки. Проявяват дори пренебрежение към някои обиди, за които смятат, че не си струва да се хабят.

Персийски хороскоп – Слон - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 2 of 3

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68