Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 19 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате значително спокоен ден. Само не се подавайте на провокации и обещания за лесни печалби. Бъдете отворени за делови предложения, но и много внимателни. През този ден си осигурете достатъчно почивка сред приятелски настроени хора. Ако някой ви дразни с поведението си, не правете забележки, не влизайте в конфликти. Просто го игнорирайте или напуснете тази среда. Днес се пазете от горещините. Ще бъдете особено чувствителни към тях. Ако ви се вие свят, търсете лекарска помощ.

Хороскоп - 19 юни - продължава
 
Риби - хороскоп за юли 2018

Месец юли на тази година няма да се окаже много лесен за вас, представители на знака Риби. Около вас ще цари постоянно напрежение, ако останете на работа. Много по-добре ще бъде да сте в отпуска поне през първите две декади. Третата ще е период за активна делова дейност и отпуската през този период може да не се окаже подходяща за пълноценен отдих, тъй като постоянно ще се налага да се занимавате с някакъв служебен проблем.
Много вероятно е през този месец да се наложи да вземете съдбоносни решения за целия си живот. За едни това ще е промяна на работата, за други преместване в нов дом, а за трети – сключване на брак. Каквото и да се случи, запазете спокойствие и не изнервяйте и околните с постоянното си напрежение.

Риби - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Козирог - хороскоп за юли 2018

Вие, представители на зодия Козирог, трябва да сте внимателни през месец юли на тази година по отношение на общуването си с околните и в деловата сфера. Все ще ви се иска да свършите наведнъж няколко неща, но това трудно ще ви се отдава и може да доведе до конфликти с началниците ви и с деловите партньори. Бъдете по-умерени, не прибързвайте и не обвинявайте хората за лични неуспехи. Не изпадайте в гневни или песимистични настроения, няма да има много сериозни поводи за подобни състояния, просто не бива да пришпорвате нещата и да се владеете. Добре ще бъде да си вземете още в началото на месеца няколко дни отпуска, а след това да започнете спокойно работа. Имайте предвид, че са възможни някои сложни ситуации на работното ви място и ще ги разрешите само ако действате хладнокръвно и обмислено. Не давайте пари на заем, ако не сте убедени в 100-процентовата почтеност на човека.

Козирог - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Водолей - хороскоп за юли 2018

Месец юли на 2018-та за вас, представители на знака Водолей, няма да е много лесен, защото ще имате много работа, а тя няма да върви лесно. Може да се окаже, че ще трябва да промените даже плановете си за почивка, особено ако сте я предвидили за последната декада на периода.
Ще трябва да довършите всички свои задачи, ще ви припомнят, че сте обещали вие да поемете някои ангажименти на работното си място, независимо дали са точно ваше задължение. Наложително е да изпълните обещанията си, ако искате да укрепите позициите си и през есента да се надявате на повишение на заплатата. Последната декада ще е благоприятна за вашето кариерно развитие, така че не се гневете при положение, че трябва да смените личните си планове за отдих. В този период ще намерите нови съмишленици, ще проведете успешни делови разговори, пътуванията по служба ще се окажат плодотворни.

Водолей - хороскоп за юли 2018 - продължава
 
Хороскоп - 18 юни

Овен – 21.03 до 20.04
Понеделникът ще бъде значително добър за вас. Повече резултати от заниманията ви ще има, ако си направите една сериозна равносметка и да огледате внимателно плановете, които сте начертали.  Ако загубите документ, не се притеснявайте, ще го откриете лесно. Не предприемайте никакви инициативи в любовта, оставете нещата да се развиват сами. Ако се опитате да промените хода им, е много възможно да съжалявате по-късно.

Хороскоп - 18 юни - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 335

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68