Tyxo.bg counter
Астрология Нумерология Съновник
Хороскоп - 24 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъдете настроени значително оптимистично, но все пак не подценявайте задачите  си. Има опасност веселото ви настроение да ви подведе и да направите големи грешки. Ако имате творчески идеи, споделете ги с близките си и направете празничния ден още по-интересен.

Телец – 21.04 до 21.05
Не променяйте мнението си по важни въпроси и не се отказвайте от плановете си.  Трябва да се погрижите за близките си и да изпълните дадените обещания. Не си измисляйте причини да провалите планирано семейно тържество. Особено внимание обърнете на децата в дома си - те чакат от вас нещо забавно.

Хороскоп - 24 декември - продължава
 
Хороскоп - 23 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Денят няма да е от най-успешните за вас и работата ви ще върви малко трудно, ако е свързана с вземане на решения и творчески задачи. Занимавайте се предимно с документацията си – това ще ви спори, защото ще бъдете съсредоточени.  Ако се налага да вземате важни решения, мислете повече за последствията от тях, тъй като е много вероятно за момента да ви се вижда правилно нещо, но във времето да се получат негативни резултати.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не се отнасяйте хазартно към основната си дейност. Всичко, което правите, трябва да е добре обмислено и изпипано в детайли. Можете да поемате рискове, но в рамките на разумното. Назрява конфликт между вас и любимия човек заради ваше решение, което сте взели еднолично. Пазете се от случаен конфликт и с възрастен роднина, защото някои реплики много ще ви огорчат и ще развалят празничното ви настроение.

Хороскоп - 23 декември - продължава
 
Хороскоп - 21 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Днес трябва да сте много оперативни при вземане на решения. Може да се окаже, че вашето колебание или забавяне ще навреди на цялостната ви работа. Не се заблуждавайте обаче, че всяко ваше решение ще е правилно. Мислете бързо, но не забравяйте да прецените дори най-малките подробности. Трябва и да сте предвидливи с оглед бъдещите ситуации.

Телец – 21.04 до 21.05
Може и да не ви е приятно днес на работното място, но нито за секунда не бива да показвате това публично. Вашето недоволство ще бъде изтълкувано крайно неправилно и началниците ви да бъдат силно подразнени. За ваше съжаление в дома си също ще трябва да мерите всяка дума, за да не се стигне до семеен скандал. Най-рискови със своята обидчивост ще са  по-възрастни ви роднини.

Хороскоп - 21 декември - продължава
 
Хороскоп - 22 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Ще ви е трудно през този ден да овладявате емоциите си, но трябва да го направите. Не започвайте нови начинания, обаче довършете всяка дейност, която започнете. Посветете на духовни неща – четете, творете. Имате голям потенциал днес да осъществите някои свои творчески идеи, които сте изоставили. Денят е подходящ за посещение на роднини, но пак трябва да се въздържате и да не си позволявате остри коментари. Вечерта останете със семейството си.

Телец – 21.04 до 21.05
Настроени сте за интелектуална дейност. Хората, които се занимават с наука и изкуство, ще имат много ползотворни идеи. Не се замесвайте в интриги, не допускайте да бъдете участник или арбитър в чужди спорове. Трябва да контролирате емоциите си и да се постараете да не обиждате никого по никакъв повод. Вечерта останете само с членовете на семейството си.

Хороскоп - 22 декември - продължава
 
Хороскоп - 20 декември

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник няма да е много ползотворен  за вас поради ред причини. Много неща няма да станат, както ги планирате. Не се опитвайте да надхитрите другите. Има опасност да ви уличат в непочтеност дори грешката ви да е твърде дребна. Ако сте на ръководен пост, трябва да изисквате от всеки да си върши работата и бъдете безкомпромисни в това отношение, но не бъдете груби. Има вероятност да се простудите - обличайте се подходящо за сезона.

Телец – 21.04 до 21.05
Трудно ще се справяте днес със служебните си задължения, а ако работите с документи – истинска мъка. Ще допускате грешки, а това ще ви изнервя допълнително. Не бива обаче да оставяте работата си недовършена. Положете максимални усилия, за да приключите всичко в точните срокове. Пазете добре тайните си, не ги споделяйте с хора, в чиято етичност не сте сигурни.

Хороскоп - 20 декември - продължава
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 378

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68